Ureninvoer door opdrachtgever

Uren invoer:

Als u uren in wil voeren dan dient dit ingesteld te worden voor uw account door uw personeelsleverancier. Als deze instelling is gedaan zullen de opdrachten in het maandoverzicht paars gekleurd zijn waar nog uren ingevoerd kunnen worden.

Als u klikt op de opdracht dan komt u bij het ureninvoer scherm:

U kunt kiezen of u voor de gehele subopdracht in 1 keer de tijden in wil voeren of per werknemer. De 1e optie kan alleen gebruikt worden als alle werknemers op dezelfde subopdracht dezelfde tijden hebben gewerkt. Als u dit wil doen dan kan u bij de bovenste regel de begin en eindtijd aanpassen en vervolgens klikken op opslaan.

Wilt u een vergoeding toevoegen bij een werknemer dan klikt u op de knop voegt toe en selecteert u de vergoeding en vult u het aantal in. Klik vervolgens op opslaan.

Let op: U kunt alleen een vergoeding toevoegen bij de medewerker, als er gewerkte uren zijn ingevoerd!

Als u de vergoeding pauze selecteert dient u de periode op te geven wanneer de pauze is geweest, vervolgens krijgt u de volgende vraag:

Beantwoord deze vraag met Yes en klik vervolgens op opslaan.

Als u klaar bent met het invoeren van de uren en vergoedingen dan klikt u op sluiten.