Planning

Op de planningspagina kunt u de opdrachten per maand of per dag bekijken:

Rechtsboven staat een pull down lijst waar u kan selecteren van welke afdeling u de planning in wil zien.

De kleuren van de opdrachten in het maandoverzicht hebben de volgende betekenis:

Groen: Er zijn genoeg werknemers ingepland op de opdracht.

Roze (rood): Er zijn minder werknemers ingepland op de opdracht dan uitgevraagd.

Blauw: De opdracht heeft een andere status dan de standaard status opdracht.

Paars: Er zijn nog geen uren ingevoerd door u voor de betreffende opdracht. Deze optie kan u alleen gebruiken als uw personeelsleverancier heeft ingesteld dat u uren en vergoedingen in kan voeren voor de werknemers.

Geel: U dient de ingevoerde uren nog te accorderen.

Grijs: Deze opdracht is in het verleden geweest en is volledig afgehandeld.

Oranje: De wijzigingen die u hebt gemaakt in de opdracht zijn verstuurd naar poolmanager, maar nog niet verwerkt.

Klikt uw op een willekeurige opdracht dan krijgt u de informatie te zien van deze opdracht: Hier kunt u eventueel aanpassingen doen in de opdracht of subopdrachten. Zie hiervoor het stuk over opdrachten toevoegen.

Klikt u op een datum of in het veld lege veld op een dag dan krijgt u de personeels invulling te zien inclusief de prognose of de reeds ingevoerde uren:

Hier kunt u op een werknemer klikken en dan krijgt u de werknemers details te zien welke voor u gepubliceerd worden. Per opdracht heeft u de mogelijkheid om de personeelslijst naar pdf of excel te exporteren.

Tevens staat onderaan de pagina een knop exporteer naar excel. Deze optie genereert een beknopte lijst met de opdracht en de personeels invulling in excel van de gehele dag.

Als u de dag invulling heeft geselecteerd dan kan u dmv de kalender linksboven naar een willekeurige datum. Gebruikt u de pijltjes toetsen naast de kalender dan gaat u naar de eerstvolgende opdracht in de toekomst of in het verleden.