Doorgaan naar artikel

Opdracht toevoegen/wijzigen

Opdracht toevoegen:

Als u een opdracht toe wil voegen kan u via de kalender naar de desbetreffende dag gaan en klik op voeg toe.

Uw personeelsleverancier kan een aantal dagen instellen met een termijn waarbij uw opdrachten toe kan voegen. Als u een opdracht toe wilt toevoegen binnen dit termijn dan krijgt u de melding datum verschoven en dient u uw uitvraag telefonisch te doen.

U kunt een opdracht voor 1 of meerdere dagen toevoegen. Standaard wordt een opdracht voor 1 dag ingevoerd. Wilt u voor meerdere dagen toevoegen klik dan bij serie op ja. U krijgt dan een datum bereik waarbij u op kan geven voor welke dagen de opdrachten zijn:

De groene dagen zijn de dagen waarop de opdracht wordt toegevoegd. Door op een groene dag te klikken wordt deze wit (u de selecteert de dag). Klikt u op een witte dag dan wordt deze groen en geselecteerd. In bovenstaand voorbeeld gaat u een serie aanmaken voor alle woensdagen, donderdagen, vrijdagen en zondagen vanaf 10 mei tot 22 mei.

Hierna kunt u verder met het invoeren van de opdracht. Alle velden waarbij een rood sterretje staat zijn verplichte velden (deze kunnen door uw personeelsleverancier ingesteld worden) De overige velden zijn vrije invoervelden.

Bij opdrachtgever kan u selecteren voor welke afdeling de opdracht is.

In het veld hieronder kan u de 1e subopdracht toevoegen. U kunt de tijden handmatig invoeren dmv een 24 uurs notatie of u kan klikken op de afbeelding   . Hierbij krijgt u een popup waarbij u eerst het uur in kan voeren en vervolgens de minuten.

Heeft u alles ingevuld klik dan op voeg toe.

Vervolgens kan u nog een of meerdere subopdrachten toevoegen door te klikken op voeg subopdracht toe. Wilt u geen extra subopdrachten toe voegen klik dan op sluiten.

Als u gekozen heeft voor voeg subopdracht toe dan krijgt u het volgens scherm:

Hier kan u kiezen om de nieuwe subopdracht alleen aan de dag toe te voegen of aan de gehele serie. Heeft u vervolgens alle informatie ingevoerd dan kan u klikken op opslaan.

Opdracht wijzigen:
Als u een opdracht wil wijzigen dan kan u klikken op de opdracht.

Klikt u bovenin het scherm dan kan u de opdracht wijzigen.

Bent u klaar met de aanpassingen klik dan op opslaan.

Klikt u onderin het scherm dan kan u de subopdracht wijzigen.

Bent u klaar met de aanpassingen klik dan op opslaan.

Feedback en Kennisbank