Instellingen

Op deze pagina kunt u voor uw Poolmanager web account een aantal basis functionaliteiten instellen.

Taal:
Afhankelijk van de taal die u instelt wordt Poolmanager in het vervolg geladen volgens de ingestelde taal. Mocht de vertaling (nog) niet volledig zijn, dan wordt standaard de Engelse vertaling aangeboden.

Wachtwoord wijzigen:
Hier kunt u het wachtwoord voor uw Poolmanager web account wijzigen en ziet u welke vereisten er gesteld worden aan het wachtwoord.

Module 2 factor authenticatie bij inloggen
2 factor authenticatie kan alleen ingesteld worden als uw werkgever hiervoor heeft gekozen. Deze extra beveiliging bestaat uit een SMS (optioneel) of een code die gegeneerd wordt en ingevoerd moet worden nadat u bent ingelogd.

Telefoonnummer voor authenticatie: (optioneel)
Het mobiele nummer wat u hier invoert zal gebruikt worden om een beveiligingscode naar toe te sturen die moet invoeren op Poolmanager web nadat u bent ingelogd.

Activeren/deactiveren van 2 factor authenticatie:
Via deze knop activeert of deactiveert u 2 factor authenticatie voor uw web account.

Google authenticator verbinden:
Als alternatief voor een SMS kan u de Google authenticator (te downloaden via verschillende appstores voor Smartphones) verbinden met uw Poolmanager web account. Door op de vervolg pagina de QR-code te scannen verbindt u de authenticator aan uw account. Wanneer 2 factor authenticatie aan staat voor uw account dient u de code die in de app wordt weergegeven, in te geven op Poolmanager web nadat u bent ingelogd.

Afmelden
Via deze knop meldt u zich af bij het portaal van Poolmanager web.