Doorgaan naar artikel

Werkafspraak inzien

Werkafspraken inzien
Wanneer u door uw werkgever bent ingepland ziet u deze werkafspraken in de agenda op Poolmanager web:

In dit voorbeeld is de opdrachtgever/afdeling waar u gaat werken, Poolmanager. U staat ingepland van 12:00 tot 17:00 op dinsdag 26 april.
In deze verkorte weergave wordt ook de meldlocatie getoond voor uw werkafspraak, in dit voorbeeld is dit: De meldlocatie

Wanneer u deze afspraak aanklikt, opent er een scherm met uitgebreid informatie over uw werkafspraak:

In dit scherm vindt u belangrijke basis informatie over uw werkafspraak: opdrachtgever (of afdeling), werktijden inclusief meldtijd en meldlocatie, functie en omschrijvingen/opmerkingen betreft u opdracht.
Daarnaast ziet u een veld “contactpersoon” [Rode cirkel] , indien hier “Ja” staat betekent dit dat u voor uw collega’s het aanspreekpunt bent op de opdracht.

Knop: opdrachtinformatie
Hier kan uiteenlopende informatie worden gedeeld door uw werkgever over de opdracht. Als u op een andere locatie moet werken dan het adres van de opdrachtgever/afdeling zelf, dan kan dit onder de opdrachtinformatie worden weergeven bij ´locatie” [Rode cirkel]

Knop: opdrachtgever/afdeling
Uw werkgever kan er voor kiezen extra informatie over de opdrachtgever/afdeling aan u te tonen. Denk hierbij aan algemene informatie van de opdrachtgever/afdeling, route beschrijving, kledingvoorschriften en eventuele contactpersonen. Indien deze knop niet aan te klikken valt staat deze functie uit.

Collega informatie:

Als uw werkgever ervoor heeft gekozen informatie betreft collega’s te delen op een opdracht, dan kan u afhankelijk van de instellingen zien met welke collega’s u staat te werken en eventueel extra informatie inzien.

Feedback en Kennisbank